DSC00096.jpg

Oh hi! We zijn blij dat je hier bent. Wij zijn Mira & Cédric.

Stardust is een grafisch ontwerp duo met een gemeenschappelijke passie voor kleurrijk, positief & inclusief design (in de brede zin van het woord).

*en alles dat glittert

Bij Stardust creëert gedurfde ontwerpen waardoor jij of je merk opvalt tussen je concurrentie. Je kan terecht bij ons voor een volledige branding, een website, social media visuals,  campagnes, boek- en gezelschapspel design tot geboorte- trouw- of aandere gelegenheidskaarten. Noem het maar op, we got you!

Stardust heeft ook een webshop vol kleurrijke producten: spiegels, grappige kaarten & posters, onderzetters, suncatchers die regenbogen creëren. Take a look!

Stardust dat zijn Mira & Cédric. Al vrienden voor we pubers waren en nee: geen koppel. Grafisch ontwerp doen we professioneel sinds 2016. Na onze studies kwamen we beide terecht in leuke bedrijven en grafische bureau’s. Vanaf 2019 bundelen we onze superkrachten! 🦸‍♀️🦹‍♂️ 

 

We hebben beide een uitgesproken stijl, wat vanaf dag 1 al een match made in heaven bleek te zijn. We houden van duidelijk, vrolijk en kleurrijk grafisch ontwerp met een grote fun factor.

Kleurrijk Grafisch ontwerp inclusieve grafische vormgeving fun factor Stardust Wearestardu

FILOSOFIE

Onze droom is om de wereld een inclusievere en vrolijkere plaats te maken waar iedereen zich thuis kan voelen. Wij geloven dat onze designs kunnen zorgen voor positiviteit in jouw dagelijks- maar ook professioneel leven en dat van de mensen rondom jou.⁠

Mira.gif

Mira (she/her) is een wandelende regenboog, letterlijk! Ze houdt van dikke kitsch (dat is ok) en glitter.

 

Op een magische wijze verschijnt ze altijd als het tijd is voor een apéro.

 

PRO in kleuren combinaties, photoshop & wix-websites opzetten.

#lessisabore
Cedric.gif

Cédric (he/him) is een fashionqueen die danst door het leven, liefst op liedjes van Lady Gaga (Harry Syles kreeg ook een plaatsje in zijn hart).

 

Hij houdt van gekke lettertypes en glitter. Hij drinkt koffie alsof zijn leven er vanaf hangt! 

 

PRO in logo's ontwikkelen, iconen ontwerpen & animaties maken.​


#creativerebel

PROUDLY WORKED FOR:

LET'S CREATE SOME MAGIC

Zin om jouw wereld en merk een stuk vrolijker te maken? Een project op maat waar we bij kunnen helpen? Heb je een feestje, verwacht je een kindje waar een originele kaart of uitnodiging moet voor voorzien woorden? Of niet helemaal iets anders? Let's go!

Koffietje? Afspreken kan online via zoom of op ons kantoor in Gent of Brussel.

We zijn ook een aantal dagen per maand te vinden in Likebirds, de leukste cowork van Gent.

Gent

Homeoffice Cédric

Brussel

Homeoffice Mira

Likebirds

coworking Gent

 

Eskimofabriek site
Wiedauwkaai 32K
9000 Gent

DSC00316.jpg

Hi you!