WIE? Angélique is de oprichter van Little Black Bike, het Belgische fashion fietslabel door vrouwen vóór vrouwen. Ze is zelf ook wielertoeriste. Naast LBB zette ze ook een fietscommunity op poten die ondertussen maandelijks duizenden fietsende vrouwen bereikt.


Little Black Bike is haar eigen fietskledinglabel voor vrouwen. Haar hoop is dat het label wereldwijd ontdekt en gesmaakt wordt. Hoe meer vrouwen zelfzeker de fiets op kunnen, hoe mooier ze samen de wegen kleuren.


Oh en ze bracht ondertussen ook al twee boeken uit. POWERHOUSE! 💪🏼WAT? Ambitieus, ambiteuzer, ambiteust: een derde boek (een planner deze keer). Angélique kwam bij ons aankloppen met de vraag of we het zien zitten om haar idee, een ‘bike & bullet journal’, om te zetten naar een ontwerp binnen haar huisstijl. Het doel van de planner is vooruitgang boeken, je fietsdoelstellingen halen, en fit en gezond de weg op gaan.

Uitwerkingen? Angélique bedacht de volledige inhoud, Charlotte schreef winnende copy, Stefaniezorgde voor vier recepten en wij mochten de samenwerking vervolledigen door de planner te ontwerpen. Binnen haar bestaande huisstijl kregen we de vrijheid om ons uit te leven en een planner te ontwikkelen die uiteindelijk jouw ideale ‘compagnon de route’ wordt.
De planner moet inspireren en motiveren, maar een Stardustontwerp is pas compleet als je er ook vrolijk van wordt. Door middel van kleine details of icoontjes vind je easter eggs doorheen de planner die verwijzen naar wielrennen. 😇
“Het is helemaal fantastisch, let’s go!!”

- Angélique
Wil jij je fietsdromen verwezenlijken? Hulp is gearriveerd: check het hier
Like what you see?

Contacteer ons dan voor een offerte op maat!  Tot snel!

We're only 1 click away

©Cedric Houfflijn & Mira Sabbe - Grafisch ontwerp - geboortekaartje - huwelijksuitnodigingen - branding - logo Gent - Brussel 

  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
LOGO_DEF.png