WIE? Brigitta Vangeel is een coach die zich focust op leven en werken met minder stress. Ze streeft naar een gevoel van flow wanneer je werk vanzelf lijkt te gaan en je hoofd rustig is. Zelf noemt ze zich stress- en flowcoach. 


WAT? Een nieuwe naam vraagt om een nieuwe branding. Als persoon hecht ze belang aan open en eerlijke communicatie met een persoonlijke aanpak. Brigitta werkt doelgericht en gestructureerd overgoten met een realisme, positiviteit & enthousiasme. Bij het horen van de laatste twee woorden wisten we dat het een match made in heaven was. Oh, en toen ze vroeg om zeker roze te gebruiken waren we in de zevende hemel.


“Jullie zien er helemaal uit zoals op jullie website”

- BRIGITTA (tijdens onze eerste zoom-meeting)Concept? Stardust op zoek naar the flow

Tijdens het ontwerpen van het logo baseren we alles op een bestaand stramien, om doelgericht en gestructureerd aan de slag te gaan. Typografie ontstaat wanneer cirkels verbonden worden op onze structuur. Door vlotte lijnen te gebruiken ontstaat een dynamisch geheel dat uitstraalt wat er te lezen is: ‘flow’Uitwerking branding? Doorheen de branding houden we rekening met de flow in combinatie met een gecontroleerde structuur, persoonlijkheid & enthousiasme.  Stardust ontwierp het logo, social media visuals en templates & iconen voor de nieuwe website. Like what you see?

Contacteer ons dan voor een offerte op maat!  Tot snel!

We're only 1 click away

©Cedric Houfflijn & Mira Sabbe - Grafisch ontwerp - geboortekaartje - huwelijksuitnodigingen - branding - logo Gent - Brussel 

  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
LOGO_DEF.png