POSITIVE CHANGE

Positive Change helpt je bij het realiseren van je doelen, wat iets moois realiseren heeft enorm veel voldoening. Om daarbij te helpen hebben ze tools ontwikkeld rond meditatie, ontstressen, persoonlijke coachingsessies en waarden en doelen.


Iets moois realiseren dat doen we bij Stardust heel graag: perfect match dus!


POSITIVE BRANDING

Stardust ontwikkelde het logo, branding, typografie & website voor Bruno van Positive Change. We zorgden ervoor dat deze ontwerpen evenveel rust en positiviteit uitstralen als de USP's van het merk zelf, dit zonder de Stardust touch te vergeten uiteraard.


Voor het logo kozen we ervoor om een beeldmerk te ontwerpen die boekdelen spreekt. Positive ➕ Change ↗️, letterlijk! De hoofdkleuren die gebruikt zijn verstreken het doel die de brand wilt realiseren. Groen leeft en herstelt, blauw kalmeert en droomt.De Stardust touch, wat is dat vraag je? Wel! Wij zorgen voor positiviteit in jouw project / merk door onze creatieve, grappige & originele blik. Dat deden we door kleine quirky iconen toe te voegen aan de branding, zonder dat dit afbreuk moet doen aan de rust die ze uitstralen.Naast de huisstijl namen we de website ook volledig onder de loep. Deze geeft je goesting om aan de slag te gaan met het realiseren van je doelen en zet de vier tools van Positive Change duidelijk in de verf.Ook 'Positive Change' nodig in jouw branding of project? We got you! Stuur gerust een mailtje naar hallo@wearestardust.be