WIE? Brigitta Vangeel is een coach die zich focust op leven en werken met minder stress. Ze streeft naar een gevoel van flow wanneer je werk vanzelf lijkt te gaan en je hoofd rustig is. Zelf noemt ze zich stress- en flowcoach.


WAT? Naast de branding die we voor Brigitta van Get Your Flow (stress- en flowcoach) al mochten doen, kregen we ook de vraag om haar te helpen met de visuele uitvoering van haar planner. Het grootste doel van deze planner is om actieve momenten duidelijk af te bakenen van ontspanning, wat meer rust creëert en stress vermindert. Bovendien helpt de planner met het inplannen en uitdenken van dromen, ambities en projecten op een vrolijke manier.“Ik ben heel enthousiast, ik kon er gisteren niet van slapen.”

- BRIGITTA
That’s where stardust comes in

Zowel Brigitta als wij proberen ons enthousiasme duidelijk te laten overkomen in onze projecten. Omdat we een innovatief en origineel resultaat wilden, was de eerste stap voor ons om alles wat we over een traditionele standaardplanner wisten, te vergeten. Op die manier konden we volledig op onze eigen manier aan de slag gaan.
Vanaf deze week kan je de planner aankopen via de presale. Hij is ongedateerd zodat je hem helemaal zelf kan personaliseren. Het design is rustig, met een quirky Stardust-touch. Wil je meer info over de planner? Brigitta zal je zeker met open armen ontvangen!


Like what you see?

Contacteer ons dan voor een offerte op maat!  Tot snel!

We're only 1 click away

©Cedric Houfflijn & Mira Sabbe - Grafisch ontwerp - geboortekaartje - huwelijksuitnodigingen - branding - logo Gent - Brussel 

  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
LOGO_DEF.png