WIE? Brigitta Vangeel is een coach die zich focust op leven en werken met minder stress. Ze streeft naar een gevoel van flow wanneer je werk vanzelf lijkt te gaan en je hoofd rustig is. Zelf noemt ze zich stress- en flowcoach.


WAT? Na het succes van de eerste versie van de planner mochten we voor Brigitta opnieuw aan de slag. Het werden niet 1, niet 2 maar 4 NIEUWE PLANNERS. Supercool!


Het binnenwerk kreeg een kleine update om het plannen nog overzichtelijker te maken. Het grootste doel van deze planner blijft om actieve momenten duidelijk af te bakenen van ontspanning, dit creëert meer rust en vermindert stress. Bovendien helpt de planner met het inplannen en uitdenken van dromen, ambities en projecten op een vrolijke manier.WAUWWWWWWWW!

Ik zit hier met tranen in de ogen. Ik vind het kei mooi!

- BRIGITTA
That’s where stardust comes in

We maakten 4 helemaal verschillende covers. Elke cover is anders met het oog op een andere doelgroep. Ze kregen elk een flitsende naam: 'Let's plan!⁠', 'Floral Splendor', 'Ocean Grid' & 'Blue Diamond'.


Wat is jouw favoriet? Wij kunnen niet kiezen!

Het stickervel kreeg ook een update, still quicky and colorful!


Wat helemaal nieuw is in deze editie is de afscheidbare weekplanner. Hier mochten we onze gezamenlijke liefde voor roze nog eens bovenhalen! Er is plaats voor al je to do's, jouw weekdoelen en vrije ruimte. ⁠
De planner aankopen kan hier: www.getyourflow.be/shop

Hij is ongedateerd zodat je hem helemaal zelf kan personaliseren. Het design is rustig, met een quirky Stardust-touch. Wil je meer info over de planner? Brigitta zal je zeker met open armen ontvangen!


Like what you see?

Contacteer ons dan voor een offerte op maat!  Tot snel!

We're only 1 click away

©Cedric Houfflijn & Mira Sabbe - Grafisch ontwerp - geboortekaartje - huwelijksuitnodigingen - branding - logo Gent - Brussel 

  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
LOGO_DEF.png