WIE? Too Good To Go droomt van een wereld zonder verspilling. Samen met verschillende partners / lokale handelaars strijden ze daar voor en zetten ze zich zo in op duurzaamheid. 


WAT? Festivalzomer 2020 viel zowat volledig in het water, maar daar laten ze zich niet door tegenhouden. TGTG presenteert een no-waste festival: Festivalboef. Stardust hielp met het visueel op poten zetten van de campagne. Met een aantal headliners veroveren ze social media en brengen ze de festivalzomer naar eigen keuken. Elke week van de zomer verschijnen anti-verspilling gerechten in combinatie met funky playlists, gekozen door de headliner zelf. En dat allemaal zonder in de rij te moeten staan om bonnetjes in te ruilen hé, I mean?? 


“Ben echt onder de indruk van jullie snelheid van werken en hoe snel jullie de feel met ons brand hebben :-)”

- SAMConcept? Wat is beter dan het geluid van pruttelend eten? NIETS! 

Stardust tovert eten om in instrumenten en de festivalzomer in een niet te missen social mediacampagne. We maakten een reeks instrumenten die we kunnen gebruiken doorheen de campagne.

We gebruikten het logo van Too Good To Go als vorm voor de hapjes uit het logo en de afbeeldingen.Elke food-influencer kreeg zijn/haar eigen festival toegewezen en maakte een gerechtje, passend bij het festival, met restjes uit hun frigo.
Muziek kan op een festival-geïnspireerde campagne niet ontbreken, natuurlijk! Elke foodblogger stelde zijn persoonlijke lijst met favoriete tunes samen. Zo had je meteen ook de juiste vibe bij het kokkerellen! Dansen in de keuken, we like!Elke week werd er ook een nuttige tip of een vraag gedeeld om nóg duurzamer met je restjes om te gaan. Van pastarietjes tot citroenen als deo.


Too good to go vulde voor ons de leegte van de gemiste festivals toch een beetje op.


Like what you see?

Contacteer ons dan voor een offerte op maat!  Tot snel!

We're only 1 click away

©Cedric Houfflijn & Mira Sabbe - Grafisch ontwerp - geboortekaartje - huwelijksuitnodigingen - branding - logo Gent - Brussel 

  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
LOGO_DEF.png