Naamloos-25.png
Naamloos-25.png

Een keicool idee of project? Een zwembad vullen met glitter? Een kamer volledig in het roze stylen? Sure! The sky is the limit, of nee de planeet Saturnus is our limit! We maakten al planners, gezelschapsspelen, bierboxen, ... Alles is mogelijk ask away!

Dit doen we graag: planners, boeken, collages, wenskaarten, brochures, iconen, pins en patches, campagnes, signalisatie, ...

Andere vraag?

Sure thing, whatever you want!

Christoph Elaut

International talent Development Officer Kinepolis

Wij bij Kinepolis zijn super tevreden van Cédric en Mira. Ze zijn creatief, snel, betaalbaar, communiceren goed en komen steeds alle deadlines en afspraken na. En wat hen echt onderscheid van de rest is dat ze net dat tikkeltje meer voor je over hebben. Ze vergelijken drukkers, volgen alles goed op en als het nodig is laden ze zelfs de dozen drukwerk in je auto 😊, kortom Toppers!

overzicht van al het drukwerk dat we maakten voor kinepolis. De achtergrond is rood en er liggen blauwe kaarten, post its, stickers en een poster op. Op het blauwe kaartje staat operational excellence. Dit is een project op maat van de grafisch ontwerpers van stardust.

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Het formulier hieronder kan je daarbij helpen!

Vertel ons wat meer over jouw project en we contacteren jou snel om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

Bedankt voor de inzending!

Andere vraag? Sure thing, whatever you want!

Projecten waar we trots op zijn